Vem är då Malm?

Jag heter Anders, värmlandsbördig fotograf som ursprungligen kommer från Kil men är bosatt i Karlstad sedan snart 20 år. Jag har uttryckt mig kreativt så länge som jag kan minnas både genom att rita, måla och genom fotograferingen.

Mitt arbetsliv har främst tagit mig inom handel och jag jobbar idag som nordisk produktchef och koordinator inom elektronikbranchen. Dom senaste åren har jag pendlat mellan hemmet i Karlstad och Oslo där jag spenderar delar av mina veckor.

Vid sidan av arbetet så har jag sedan ungdomen varit aktiv inom bågskyttesporten som landslagsskytt i över 15 år med medaljer från så väl EM som VM. Idag är jag förbundskapten för ett av våra 4 landslag och har han om planering och uttagning för landslagsaktiviteter.

Trots min karriär så har fotograferingen alltid varit en passion som levt kvar och inriktningarna har sakta vidgats från naturbilder till flygbilder med drönare och vidare till sport och porträtt och bröllop och fotograferingen tar allt mera av min tid.

Som fotograf så drivs jag av att fånga stämningarna oavsett om det är ett stämningsfullt varmt ljus en tidig morgon vid Vänern eller om det är det känslosamma i en kyrklig vigsel.

Jag är perfektionist när det kommer till den sista touchen på mina bilder och spenderar väldigt mycket tid på att få toner, fäger och känslan i bilderna så nära min vision som bara är möjligt.

I mig får ni en passionerad fotograf som gärna bollar idéer och lyssnar entusiastiskt för att fånga upp just era tankar och visioner.

Jag ser fram emot att höra ifrån er!